Hertenhof 9 | 2820 Bonheiden

Succesvol verkocht

Ja

4

2

222.9 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 4

Badkamers 2

WC 3

Woonkamer 42.39m²

Keuken volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming warmtepomp

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 300m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 30m²

Orientatie zuidwesten

EPC 22.17

Bouwjaar 2018

Parking/Garage Ja

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied Woongebied met landelijk karakter

Beschrijving

Fantastisch gelegen BEN-woning

Ben je op zoek naar een moderne en rustig gelegen gezinswoning, vlakbij Mechelen en invalswegen? Dan is deze bijna-energieneutrale woning een absolute aanrader! Deze recente (2018), instapklare woning is gelegen in een rustige wijk (doodlopend straatje) en voorzien van alle moderne comfort én beschikt over een tuin en terras waar je heerlijk kan genieten van warme zomeravonden. Deze ruime woning is al helemaal future-proof met een E-peil van amper 13!

Indeling

Inkomhal met apart gastentoilet en bergingruimte onder de trap. Via de grote raampartij baden de living en de open keuken in het licht. De garage is rechstreeks toegankelijk vanuit de keuken. Het grote schuifraam in de living geeft uit op het zonnige terras en de zuid-west gerichte tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een grote badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Op de tweede verdieping vind je de masterbedroom met een dressing en een en suite badkamer. De badkamer is super de luxe uitgerust met inloopdouche, jacuzzi, dubbele wastafel en toilet. Er is nog een berging aanwezig. De zuidgerichte tuin werd volledig opnieuw aangelegd en bemest en zal nog worden ingezaaid voor de akte.

Concreet

Deze woning is recent gebouwd (bouwjaar 2018), perfect onderhouden en voorzien van alle comfort (en meer). Gelegen in een rustige buurt op 5 minuten fietsen van het prachtige natuurdomein Mechels Broek en recreatiedomein De Nekker, 10min fietsen van Mechelen en het station.
Kortom: een super goed gelegen woning voorzien van alle comfort en maar liefst 220m² aan bewoonbare oppervlakte en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en thuisbatterij.

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op onze website.

De woning is beschikbaar uiterlijk 30 dagen na het verlijden van de akte.
Vg - Wg - Vv

Fotogallerij

Hertenhof 9 , 2820 Bonheiden

> 800 km > 1600 km > 300 km > 4500 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv