Bintjeshof 2 | 1851 Grimbergen Humbeek

Succesvol verkocht

Ja

3

1

220 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 40m²

Keuken volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming warmtepomp

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 450m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 25m²

Orientatie zuidoosten

EPC 51

Bouwjaar 2012

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied

Beschrijving

Moderne, energiezuinige woning in rustige wijk


Ben je op zoek naar een tot-in-de-puntjes afgewerkte woning in een gezellige, residentiële nieuwbouwwijk - rustig gelegen maar toch vlot bereikaar? Dan is deze moderne woning een absolute aanrader! Deze recente (2012), instapklare woning beschikt over alle comfort en een prachtige, groene tuin waar je in alle rust kan genieten.

Indeling


Inkomhal met een gastentoilet. Ruime leefruimte met eetplaats en grote open keuken eiland. Door de gevelbreede raampartijen baden de living en de eetplaats in het licht en is er vanuit alle ruimtes connectie met het terras en de gezellige tuin. Aansluitend aan de living bevindt zich nog een afsluitbare bureauruimte met volledig ingebouwde kasten. De woning heeft op eerste verdieping drie slaapkamers - waarvan 1 met dressing. Verder nog een ruime badkamer met een douche, een bad en dubbele wastafel. Het toilet is apart. Ook op de eerste verdieping werd een berging voorzien.Op het gelijkvloers bevindt zich nog de inpandige garage met technische ruimte. Naast de keuken is een handige bijkeuken voorzien met een inkom vanuit de tuin. Hier werden leidingen voorzien voor een extra badkamer.

Concreet


Deze woning is recent gebouwd (bouwjaar 2012), perfect onderhouden en voorzien van alle comfort (én meer). Een moderne woning voorzien van alle comfort, regenwaterput, zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, laadpaal, alarmsysteem, zonnescreens, waterverzachter,... op een super fijne locatie in Humbeek (Grimbergen). De nabijheid van Brussel, Zaventem én toch in het groen zijn grote troeven. De dichtszijnde bushalte is slechts op 200m. Aarzel niet en plan snel je bezoek in voor deze fantastische woning via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSIR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet? Bel ons gerust op het nummer 015 65 50 05, dan bekijken we samen een ander moment.

Fotogallerij

Bintjeshof 2 , 1851 Grimbergen Humbeek

> 300 km > 200 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv