Slagveldweg 93 | 3191 Boortmeerbeek Hever

€ 478.500

Ja

3

1

203 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 44m²

Keuken volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming warmtepomp

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 569m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 12m²

Orientatie noordwesten

EPC 228

Bouwjaar 2001

Parking/Garage Ja

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied --

Beschrijving

Recente ruime woning met gezellige tuin te Hever (Boortmeerbeek)


Ben je op zoek naar een verrassend ruime woning (203m² bewoonbaar) in het charmante Hever (Boortmeerbeek), en dat op slechts 15 minuten van het bruisende Mechelen? Dan is dit jouw ideale thuis! Deze woning is uitstekend bereikbaar vanuit Leuven, Brussel en Mechelen, en ligt in een wijk met stijlvolle, statige woningen. Bovendien beschikt het huis over 25 zonnepanelen met een terugdraaiende teller.

Indeling


De woning verwelkomt je met een ruime voortuin en een grote oprit, die voldoende ruimte biedt voor meerdere voertuigen. In de inkomhal vind je een apart gastentoilet en toegang tot de uitzonderlijk ruime inpandige garage met extra opbergruimte. De royale living met aparte zithoek (44m²) baadt in natuurlijk licht en biedt toegang tot zowel een prachtige veranda als een ruime, functionele keuken.Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met een handige dressing. De badkamer is ruim opgezet en uitgerust met een ligbad, aparte douche, toilet en wastafel.Deze praktische en sfeervolle woning, gebouwd in 2001, biedt uitzonderlijk veel woonruimte. De fraai aangelegde en goed onderhouden tuin biedt maximale privacy, zodat je in alle rust kunt genieten.

Concreet


Extra troeven: de woning is voorzien van twee pelletkachels (waarvan één in de veranda) voor extra warmte en gezelligheid. Andere voorzieningen zijn onder meer een waterverzachter, vliegenramen, rolluiken, een ruime veranda, en airconditioning met warmtepomp (voor zowel koelen als verwarmen). De ruime inpandige garage beschikt over extra opbergruimte en een automatische sectionale poort. De onderhoudsvriendelijke, groene tuin wordt verzorgd door een robotmaaier en biedt veel privacy.

Verder is er een regenwaterput van 6000 liter, die is aangesloten op de toiletten en tuin, en die ook kan worden gebruikt voor de wasmachine. Kortom, deze woning biedt alle moderne comfort!

Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak via 015 65 50 05 of mail naar info@immosir.be.

Fotogallerij

Slagveldweg 93 , 3191 Boortmeerbeek Hever

> 600 km > 402 km

Dicht bij:

Centrum

Openbaar Transport