Onze-Lieve-Vrouwestraat 49 | 2800 Mechelen

Succesvol verkocht

Ja

4

1

188 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 4

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 44.2m²

Keuken gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming --

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 80m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 15m²

Orientatie noordoosten

EPC --

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Beschrijving

Ruime woning met tuin en commercieel gelijkvloers in het hartje van Mechelen 


Ben je op zoek naar een ruime woning met veel potentieel, een ruime stadstuin mét commerciëel gelijkvloers en dit alles in het hartje van Mechelen? Dan is dit pand écht wat je zoekt! Achter de originele gevel schuilt een heel ruime woning met leuk handelsgelijkvloers, gelegen in het centrum van Mechelen. Deze woning beschikt over een zee aan ruimte en biedt een waaier aan potentieel voor wie in het centrum van Mechelen wil wonen en werken. Op de ruime koer (stadstuin) is het heerlijk genieten van gezellige dagen. Extra troef is de prachtige (droge) kelder met originele gewelven. Dit pand beschikt bovendien ook over een achteruitgang zodat u met bijvoorbeeld de fietsen tot in de tuin kan! 

Indeling 


Dit toppertje omvat: handelsgelijkvloers met achterplaats, toilet apart met lavabo, aparte berging met lavabo. Op de eerste verdieping vind je een ruime living, cosy hoekje met toegang tot een buitenruimte, ruime eet-keuken.
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (20,40m2, en twee van 12,50m2) en een ruime badkamer (9,6m2) met lavabo, ligbad en toilet.
Op de derde verdieping is er een ruime hobbyruimte/slaapkamer (46,50m2).
Er is ook een ruime kelder met originele gewelven. Een unieke locatie om bezoekers te ontvangen. De kelder is makkelijk toegankelijk via het terras.


Concreet 


Het pand wordt verwarmd met gas. Het warm water komt via elektrische boiler.
Er is dubbele beglazing aanwezig.
Kortom, een gebouw met heel veel potentieel en een ruime tuin in het centrum van Mechelen. Binnenkort wordt de Onze-Lieve-Vrouwestraat mee opgenomen in het autoluwe gedeelte, dus u kan privé volop genieten van de rust en voor het commerciële gelijkvloers zal dit extra veel exposure zijn! 

Beschikbaar bij het verlijden van de akte of in onderling overleg. Mits het bekomen van de vergunning kan het handelsgedeelte opgesplitst worden van het woongedeelte.

Aarzel niet en plan uw bezoek! Plan te downloaden via onze website.

Fotogallerij

Onze-Lieve-Vrouwestraat 49 , 2800 Mechelen

> 1 km > 20 km > 2000 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv