Baeckelmansstraat 40 | 2830 Willebroek

Succesvol verkocht

Ja

6

1

253 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 6

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 38m²

Keuken geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming --

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 92m²

Terras Ja

Terras oppervlakte --

Orientatie zuidwesten

EPC 181

Bouwjaar 1963

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt --

Gebied woongebied

Beschrijving

Super ruime gezinswoning met veel mogelijkheden en leuke tuin 


Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning met tuin en legio aan mogelijkheden? Dan is deze woning misschien exact wat je zoekt! 
Deze ruime woning met mogelijkheid voor kangoeroe-wonen of een combinatie van wonen/werken beschikt bovendien over een leuke tuin waar je heerlijk kan genieten van de warme zomeravonden! De woning heeft een gevelbreedte van maar liefst 10m73!
De grote verbouwingswerken werden uitgevoerd, de verdere afwerking kan je zelf nog doen volledig naar eigen keuze en smaak. 

Indeling 


Bureauruimte met aparte ingang en berging. Ideaal als thuiskantoor of zelfstandig (bij)beroep voor vrije beroepen of bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste.
Grote inkomhal met eigen voordeur, toilet, grote living met ruime, open keuken met eiland, berging/bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine, droogkast en vaatwas. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal met toegang tot 3 ruime slaapkamers (19m2, 17m2 en 11m2), badkamer met ligbad, douche en toilet. Er is nog een grote ruimte ideaal als bureauruimte met toegang tot 1 slaapkamer ( 13m2) en de riante zolder (74m2).
De zolder werd volledig geïsoleerd en is ingericht met een keukentje en extra leefruimte. Er is ook een kelder.
De woning beschikt ook over een onderhoudsvriendelijke tuin waar je heerlijk in alle rust kan genieten van de mooie dagen.

Concreet 


De verbouwingswerken van deze woning zijn reeds gestart en zorgen voor mooie, grote ruimtes. De laatste afwerkingen dienen nog te gebeuren naar eigen keuze en smaak. Alle ramen zijn reeds voorzien van 2x glas, er is nieuwe CV op gas, het dak is geïsoleerd,...
De woning is gelegen vlakbij de Willebroekse vaart waar het wondermooi wandelen is. Ook de sporthal en tal van andere faciliteiten zijn vlakbij.

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop "maak een afspraak" via onze website. 

De woning is beschikbaar bij het verlijden van de akte.

Fotogallerij

Baeckelmansstraat 40 , 2830 Willebroek

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv