IJzerenleen 47-49 | 2800 Mechelen

Succesvol verhuurd

Neen

2

1

120 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 2

Badkamers 1

WC 1

Woonkamer --

Keuken geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming condensatie

Tuin Neen

Tuin oppervlakte NvT

Terras Ja

Terras oppervlakte --

Orientatie --

EPC 125

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt --

Gebied --

Beschrijving

Ruim appartement op TOPlocatie


Bent u op zoek naar een ruim appartement met veel lichtinval in het bruisende Mechelen én met zicht op de Sint-Romboutstoren? Dan is dit gerenoveerde appartement exact wat u zoekt. Centraal gelegen in het centrum van Mechelen vlakbij winkels, restaurants, ... biedt dit appartement tal van mogelijkheden en is het dé ideale uitvalsbasis. 
Dit appartement kan ook gehuurd worden als kantoorruimte (of gemend gebruik)! De gemeenschappelijke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs. 

Indeling 


U betreedt dit ruime 2-slaapkamerappartement via de trap of via de lift. Het appartement omvat: Ruime inkomhal met apart toilet, berging/washok met aansluiting voor wasmachine, badkamer met inloopdouche, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met terras, ruime lichtrijke living met open keuken. De keuken is volledig ingericht met o.a. oven, ijskast en vaatwasmachine.
Het appartement kan mits meerprijs (deels) gemeubeld verhuurd worden.

Concreet 


Modern appartement recent gerenoveerd met oog voor detail en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Alle comfort aanwezig. Dit appartement kan ook gehuurd worden als kantooorruimte of als uitvalsbasis om wonen en werken te combineren. Fantastisch gelegen voor wie centraal wil wonen en alles bij de hand te hebben. Door de centrale ligging midden op de Ijzerenleen kan je optimaal genieten van alles wat Mechelen te bieden heeft en heb je een prachtig uitzicht. 
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming en beschikt over een eigen (grote!) kelderruimte. 

Ook perfect voor wie wonen en werken wenst te combineren. Kortom: een prachtig appartement met legio aan mogelijkheden.

Aarzel niet en plan vandaag uw bezoek zelf in via de knop "maak een afspraak".

Documenten

Fotogallerij

IJzerenleen 47-49 2, 2800 Mechelen

> 2000 km

Dicht bij:

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv