Bremstraat 3 | 1981 Zemst Hofstade

Succesvol verkocht

Ja

5

1

210 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 5

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 38m²

Keuken volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 208m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 24m²

Orientatie zuidoosten

EPC 105

Bouwjaar 2015

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied --

Beschrijving

Super gelegen woning met tuin

Ben je op zoek naar een moderne en rustig gelegen gezinswoning, dichtbij Mechelen en vlakbij de autostrade? Dan is deze woning een aanrader! Dit recente, instapklare huis is gelegen in een rustige buurt en voorzien van alle moderne comfort en beschikt over een tuin en terras waar je heerlijk kan genieten van warme zomeravonden.

Indeling

Inkomhal met apart toilet en berging onder de trap. Grote, lichtrijke living met open en volledig geïnstalleerde keuken. Naast de keuken is nog een berging voorzien met aansluiting voor de wasmachine. Het grote schuifraam in de living geeft uit op het zonnige terras en de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en een toilet. Op de tweede verdieping is er mogelijkheid om nog 2 slaapkamers af te werken waarvan 1 met een dressing. De veluxen zijn al aanwezig. Er is bovendien een afzonderlijke technische ruimte voorzien. 

Concreet

Deze woning is recent gebouwd (bouwjaar 2015) en perfect onderhouden, met alle comfort. Gelegen in een rustige buurt op 15min fietsen van Mechelen, het station en vlakbij de autostrade.  Mooie plus is het Sportcomplex Bloso, het domein van Hofstade én natuurreservaat De Zavelput vlakbij deze woning! Ook naar het Zuiderbad kan je te voet voor gezellige zomeravonden.
Kortom:een super goed gelegen woning voorzien van alle comfort en voldoende ruimte.

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op onze website.

De woning is beschikbaar bij het verlijden van de akte (of uiterlijk op 15 augustus 2021 indien de akte vroeger zou plaatsvinden)

Fotogallerij

Bremstraat 3 B, 1981 Zemst Hofstade

> 1000 km > 5000 km > 50 km > 2000 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv