Adegemstraat 43 | 2800 Mechelen

Succesvol verhuurd

Neen

--

--

191 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers --

Badkamers --

WC 3

Woonkamer --

Keuken gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming vloerverwarming

Tuin Neen

Tuin oppervlakte NvT

Terras --

Terras oppervlakte --

Orientatie zuidwesten

EPC 211

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt --

Gebied --

Beschrijving

Fantastisch pand in hartje Mechelen

Ben je op zoek naar een uniek pand met veel mogelijkheden in het centrum van Mechelen mét stadstuin? Dan is dit misschien wat je zoekt! Dit fenomenale, historische pand is voorzien van alle comfort en dit allemaal in het centrum van Mechelen.
Dit pand met veel karakter en met een ziel werd grondig gerenoveerd zodat het werkelijk instap klaar is. Het pand is perfect gelegen voor jouw kantoor met standing in hartje Mechelen. Je kan hier wonen en/of werken of een combinatie maken van de twee.

Indeling

Op het gelijkvloers vind je: inkom (rolstoeltoegankelijk), grote multifunctionele ruimte die nu is ingericht als ontvangstruimte (vloerverwarming) met bar, berging, en een prachtig stadsterras. Door de grote glaspartij baden het gelijkvloers en de eerste verdieping in het daglicht. Op de eerste verdieping bevindt zich een lichtrijke ruimte waar momenteel een keuken-unit voorzien is doch heel veel mogelijkheden biedt.
De zolderverdieping is ingericht als een studio met keukentje en badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Er is hier ook een dakterras (nog af te werken) palend aan de keuken.
In de kelderverdieping (36m2) zijn de toiletten voorzien (x2), een technische berging en nog een ruime berging.

Concreet



Deze woning is recent volledig gerenoveerd (2016) en perfect onderhouden. Dit is een volledig gerenoveerd, instapklaar, historisch pand dat dateert van de 1st helft van de 18de eeuw. Een uniek pareltje in Mechelen. Fantastisch gelegen in het centrum van Mechelen op een steenworp van de Vismarkt, Korenmarkt en Ijzerenleen en op wandelafstand van het station van Mechelen. Ideaal voor wie wonen en werken wenst te combineren in de stad of een zaak wil uitbaten met uitstraling en niet wil inboeten aan licht en ruimte. 

Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak op het nummer 015 65 50 05 of per mail info@immosir.be.

Onmiddellijk beschikbaar. 

Fotogallerij

Adegemstraat 43 , 2800 Mechelen

> 10 km > 10 km > 20 km > 1000 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv