Grote Steenweg 73 | 2560 Nijlen

Succesvol verkocht

Ja

3

2

170 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 2

WC 2

Woonkamer 71.36m²

Keuken volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 420m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 20m²

Orientatie west

EPC 354

Bouwjaar 1956

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied Woongebied met landelijk karakter

Beschrijving

Mooi afgewerkte woning met tuin met klein zwembad

Ben je op zoek naar een modern afgewerkte woning met tuin, grote parking en zwembad? Dan is dit een absolute aanrader! Deze woning is voorzien van al het moderne comfort. 
Dit leuke huis is ook voorzien van een slaapkamer op het gelijkvloers die ideaal dienst kan doen als thuiskantoor of op lange termijn in het kader van levenslang wonen.

Indeling

Je betreedt de woning via de inkomhal die je meteen een warm gevoel geeft. De woonkamer is ruim en voelt knus en gezellig aan dankzij de aardse elementen én prachtige gashaard. Een mooie zwart stalen glasdeur zorgt voor een open toegang naar de volledig uitgeruste keuken. Dankzij de grote ramen baadt de keuken in veel licht en geeft toegang tot het ruim, aanpalend terras. Op het gelijkvloers is er ook een gastentoilet, een bureau/slaapkamer met alle voorzieningen voor douchekamer en een berging met aansluiting voor de wasmachine en droogkast. 

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een dressing. De ruime moderne badkamer beschikt over een douche, bad, een wastafel met dubbele lavabo én een toilet. 

Naast de warme knusse binnenomgeving heeft de woning ook een ruim terras, tuin (zicht achteraan op het bos) én zwembad (diam. 3m60, 1m50 diep). 

Concreet

Deze recent (2020) gerenoveerde woning is perfect onderhouden, voorzien van alle comfort en gericht op levenslang wonen door de slaapkamer en douche op het gelijkvloers. De ruimtes in de woning zijn zeer ruim, licht en gezellig. Dichtbij het Fort van Kessel en de Kesselse heide.

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op onze website immoSiR.be.

Fotogallerij

Grote Steenweg 73 , 2560 Nijlen

> 1000 km > 300 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv