Sint-Katelijnestraat 50 | 2800 Mechelen

Succesvol verkocht

Neen

--

--

228 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers --

Badkamers --

WC --

Woonkamer --

Keuken VS geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Neen

Tuin oppervlakte NvT

Terras --

Terras oppervlakte --

Orientatie --

EPC 218

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied

Beschrijving

Unieke woning met zonnepanelen en stadstuin in hartje Mechelen


Ben je op zoek naar een mooie stadswoning met zonnige buitenruimte in het centrum van Mechelen? Dan is dit wat je zoekt! Dit pand werd volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen en is helemaal instapklaar.  Deze unieke woning beschikt over buitengewoon veel ruimte en hierdoor ook legio aan mogelijkheden. Ideaal geschikt voor combinatie van wonen en werken.

Indeling


Op het gelijkvloers vind je: inkomhal en ontvangstruimte/kantoor. Een half verdiep lager is een ruimte die momenteel gebruikt wordt als home gym, met daarachter een grote, ruime berging met aansluiting wasmachine. 
Een verdiep hoger heb je de lichtrijke woonruimte en de super ingerichte keuken met kwaliteitsvolle toestellen. De grote keuken geeft uit op een terras en enkele treden lager ben je in de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en veel kastruimte.
Ingemaakte kasten in de gang.

De zolderverdieping is afgewerkt en kan dienen als slaapkamer, bureau,.... en geeft toegang tot het plat dak met zonnepanelen.

Concreet


Super leuke, lichtrijke woning met zonnige stadstuin in het centrum van Mechelen. Afgewerkt met duurzame materialen en zonnepanelen. Ideaal geschikt voor wie houdt van ruimte of voor wie een combinatie van wonen en werken in het centrum van Mechelen wil maken.
De woning is beschikbaar uiterlijk 14 dagen na het verlijden van de akte.

Aarzel niet en boek zelf je afspraak in via de knop "maak een afspraak" op onze website immoSiR.be of contacteer ons op nummer 015 65 50 05 of per mail info@immosir.be.

Fotogallerij

Sint-Katelijnestraat 50 , 2800 Mechelen

> 50 km > 20 km > 400 km > 3000 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv