Milsenstraat 7 | 2800 Mechelen

Succesvol verkocht

Ja

4

2

280 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 4

Badkamers 2

WC 3

Woonkamer 30m²

Keuken VS geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 10m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 15m²

Orientatie --

EPC 250

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Beschrijving

IN OPTIE! Unieke woning met veel mogelijkheden in hartje Mechelen

Ben je op zoek naar een stadswoning met buitenruimte in het centrum van Mechelen met veel mogelijkheden, dan is dit unieke, gerenoveerde pand wat je zoekt! Deze bijzondere woning beschikt over buitengewoon veel ruimte en biedt hierdoor ook legio aan mogelijkheden. Ideaal geschikt als kangoeroewoning of een combinatie wonen en vrijberoep. Bovendieen beschikt dit pand over afzonderlijke tellers EGW + 2 EPC's.


Indeling


Op het gelijkvloers vind je: inkomhal en ruim kantoor of woonruimte, ruime lichtrijke keuken met aansluitend een leuke koer, gang naar de badkamer en slaapkamer en een afzonderlijke WC. 
Woongelegenheid op de eerste verdieping: in de inkomhal ga je via een aparte deur de trap op naar boven. Er is een lichtrijke woonruimte met aparte bureauruimte/slaapkamer en een ruime, ingerichte keuken. Een verdiep hoger heb je 2 slaapkamers, toegang tot plat dak (buitenruimte?), mooie vernieuwde badkamer, afzonderlijke WC met aansluiting voor de wasmachine.
Ruime bergzolder (via valtrap). Kelder.

Concreet


Super leuke, lichtrijke woning in het centrum van Mechelen. Ideaal geschikt voor wie houdt van ruimte of voor wie een combinatie van wonen en werken in het centrum van Mechelen wil. Zeer geschikt als kangoeroewoning!
Parking Hoogstraat op 35m.
De woning is beschikbaar na het verlijden van de akte.

Aarzel niet en boek zelf je afspraak in via de knop "maak een afspraak" op onze website immoSiR.be of contacteer ons op nummer 015 65 50 05 of per mail info@immosir.be

Gvg - Wche - Gvkr - Gvv

Fotogallerij

Milsenstraat 7 , 2800 Mechelen

> 80 km > 30 km > 2000 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

Snelweg