Hazelaarlei 3 | 2820 Bonheiden

Succesvol verkocht

Ja

5

3

365 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 5

Badkamers 3

WC 3

Woonkamer 111m²

Keuken VS geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 1000m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 30m²

Orientatie zuidoosten

EPC 179

Bouwjaar 1977

Parking/Garage Ja

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied Woongebied met landelijk karakter

Beschrijving

IN OPTIE! Prachtig gelegen zeer ruime villa met zonnepanelen en thuisbatterij

Ben je op zoek naar een prachtig in het groen gelegen zeer ruime villa met zwembad én uitstekend EPC vlak bij Mechelen? Dan is dit een absolute aanrader! Deze villa is voorzien van al het moderne comfort én meer! Er zijn zonnepanelen met een thuisbatterij. Er is werkelijk aan alles gedacht in deze mooie villa.
Gelegen in een rustige, groene buurt nodigt deze schitterende woning uit om tot rust te komen en heerlijk te genieten van de tuin en de natuur. 

Indeling

Op het gelijkvloers vind je: de ruime inkomhal, gastentoilet en vestiaire, ruime living (met gezellige open haard) met veel lichtinval door de grote ramen, prachtige stijlvolle veranda, uitgeruste keuken, nachthal en gang naar de 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. 
Op de eerste verdieping is er een zeer ruime, open kantoorruimte (mezzanine) met veel natuurlijke lichtinval, nachthal, 2 ruime slaapkamers en badkamer. 
Ondergrondse verdieping: zeer ruime garage voor 3 wagens, ruime berging/wijnkelder, zeer hoge kruipkelder onder de woning. De garage geeft rechtstreeks toegang tot de woning.
Voor de liefhebbers: mits wat aanpassingen is de woning qua ruimte en indeling geschikt voor kangoeroe-wonen, co-housing of combinatie wonen en werken.

Concreet

  
Fantastisch gelegen woonhuis voorzien van alle comfort. Een echt pareltje. Het zwembad is verwarmd met warmtepomp. De woning is reeds energiezuinig en heeft een uitzonderlijke EPC score B.

Aarzel niet en plan je bezoek via mail of bel ons op 015 65 50 05 voor een afspraak. De woning is beschikbaar bij akte.
Vg - WgLk

Fotogallerij

Hazelaarlei 3 , 2820 Bonheiden

> 1600 km > 80 km > 8000 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv