Hertenhof | 2820 Bonheiden

Succesvol verkocht

Ja

3

1

177 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 44.62m²

Keuken VS volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 260m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 15m²

Orientatie zuid

EPC 86.58

Bouwjaar 2018

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied

Beschrijving

Moderne, instapklare gezinswoning in de groene rand vlakbij Mechelen

Ben je op zoek naar een moderne woning op fietsafstand van Mechelen? Dan is deze woning een absolute aanrader! Deze recente (2017), instapklare woning beschikt over alle comfort. Grote troef is dat de woning (de tuin, de achteringang en de carport) gelegen is in een rustige wijk (doodlopend straatje). Deze ruime woning is energiezuinig met EPC A (E-peil 49) en heeft zonnepanelen.

Indeling

Zowel vooraan als achteraan is er een inkomhal, waarvan 1 met apart gastentoilet. Via de grote raampartijen baden de living en de open keuken in het licht. Aan de keuken is nog een grote berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het grote schuifraam in de living geeft uit op het zonnige terras en de zuidgerichte tuin, uitkomend in de rustige en gezelling wijk Hertenhof.

Op de eerste verdieping zijn er 2 heel ruime slaapkamers en een ruime badkamer met douche, ligbad en een toilet. Op de tweede verdieping de master bedroom met een dressing en een berging.

Concreet

Deze woning is recent gebouwd (bouwjaar 2018), perfect onderhouden en voorzien van alle comfort (en meer). Gelegen op 5 minuten fietsen van het prachtige natuurdomein Mechels Broek en recreatiedomein De Nekker, 10min fietsen van Mechelen en het station.
Kortom: een moderne woning voorzien van alle comfort en voorzien van zonnepanelen.

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSiR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet, bel ons gerust op 015 65 50 05.

Fotogallerij

Hertenhof , 2820 Bonheiden

> 800 km > 1600 km > 260 km > 4500 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv