Rubensstraat 14 | 2812 Mechelen

Succesvol verkocht

Ja

3

1

146.6 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 60.67m²

Keuken VS volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming Gedeeltelijk vloerverwarming

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 116.56m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 22.91m²

Orientatie west

EPC 20

Bouwjaar 2020

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied

Beschrijving

Moderne, instapklare BEN-woning

Ben je op zoek naar een tot-in-de-puntjes afgewerkte designerwoning in Mechelen (Muizen) met tuin? Dan is deze moderne woning een absolute aanrader! Deze recente (2021), instapklare woning beschikt over alle comfort, werd high-end afgewerkt en straalt rust en warmte uit door de doordachte keuze van de materialen. Ruime BEN-woning met 13 zonnepanelen (met terugdraaiende teller!).

Indeling


Gelijkvloers: inkom met op-maat-gemaakte vestiairekast en gastentoilet. Ruime, lichtrijke living met grote open keuken. Veel lichtinval door de gevelbreede ramen. Vloerverwarming.
Op de eerste verdieping zijn er momenteel 3 ruime slaapkamers (met optie tot een vierde, momenteel dressing). Er is een ruime badkamer met een inloopdouche, een bad en een badkamermeubel met wastafel. Er is tevens een open bureau met op maat gemaakt bureaumeubel. 

Concreet


Deze woning is recent gebouwd (bouwjaar 2021), perfect onderhouden en voorzien van alle comfort (én meer!). Gemeenschappelijke fietsenberging met 2 privé fietsenstallingen.
Kortom: een moderne woning voorzien van alle comfort, zonnepanelen en vloerverwarming op een toplocatie. Op fietsafstand van het bruisende Mechelen en toch in het groen. Door goed openbaar vervoer en de nabijheid van de autosnelwegen zijn steden als Brussel en Antwerpen slechts op een boogscheut.

Aarzel niet en plan je bezoek in voor deze fantastische woning via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSIR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet? Bel ons gerust op het nummer 015 65 50 05, dan bekijken we samen een ander moment. 

Fotogallerij

Rubensstraat 14 , 2812 Mechelen

> 75 km > 3000 km > 26 km > 6500 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv