Kerselaarstraat 13A | 2820 Bonheiden

Succesvol verhuurd

Ja

4

1

166 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 4

Badkamers 1

WC 2

Woonkamer 30m²

Keuken VS volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 55m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 18m²

Orientatie --

EPC 163

Bouwjaar 2017

Parking/Garage Ja

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied --

Beschrijving

Moderne, instapklare gezinswoning in de groene rand vlakbij Mechelen

Ben je op zoek naar een moderne woning op fietsafstand van Mechelen? Dan is deze woning een absolute aanrader! Deze instapklare woning beschikt over alle comfort. De woning beschikt over een gezellige tuin en een ruime garage. Deze ruime woning is energiezuinig met een EPC B.

Indeling


De inkomhal biedt toegang tot de garage, het gastentoilet, trap naar de verdiepingen en de living. De living en de open keuken baden in het licht door de gevelbrede ramen die toegang geven tot het terras en de tuin. In de ruime garage zijn ook de aansluiting voorzien voor de wasmichine en droogkast. 

De eerste verdieping verwelkomt je met maar liefst drie gezellige slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van een bad en dubbele lavabo en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruime zolderkamer die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden, zoals een thuiskantoor, een vierde slaapkamer, of iets anders naar wens.

Concreet

Deze woning is perfect onderhouden en voorzien van alle comfort. Gelegen op fietsafstand van het prachtige natuurdomein Mechels Broek en recreatiedomein De Nekker, 10min fietsen van Mechelen en het station.

In essentie: een eigentijdse woning met drie slaapkamers, een zeer ruime zolder die volledig is ingericht, een tuin met terras, en een ruime garage met aansluitingen die perfect geschikt is voor het opbergen van fietsen of andere sportuitrusting.

- Beschikbaar vanaf 01/09/2024
- EPC B

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSiR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet, bel ons gerust op 015 65 50 05.

Fotogallerij

Kerselaarstraat 13A , 2820 Bonheiden

> 2400 km > 2500 km > 350 km > 300 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv