IJzerenleen 31 | 2800 Mechelen

Succesvol verhuurd

Neen

1

1

61 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 1

Badkamers 1

WC 1

Woonkamer --

Keuken VS volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Neen

Tuin oppervlakte NvT

Terras Ja

Terras oppervlakte 6m²

Orientatie --

EPC --

Bouwjaar 2022

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt --

Gebied --

Beschrijving

Instapklaar appartement met loft-allures op TOPlocatie


Dit topappartement is gelegen achter een authentieke gevel op de prachtige Ijzerenleen in het centrum van Mechelen. Het appartement werd volledig en smaakvol gerenoveerd met oog voor detail en voorzien van alle moderne comfort. De hoge plafonds en hoge deuropeningen zorgen voor een uniek ruimtegevoel.
Door de ligging ben je vlakbij winkels, restaurants en heb je echt alles binnen handbereik. Fantastisch appartement voor wie wil wonen in Mechelen.

Indeling 


Via de trap kom je binnen in dit gezellige appartement. Het appartement omvat: inkomhal, lichtrijke living (met skylights en zicht op de mooie Ijzerenleen en de toren), open keuken, badkamer met douche, lavabomeubel en spiegelkast, apart toilet, slaapkamer, terras en berging. De keuken is volledig ingericht met o.a. oven, inductie kookplaat, koelkast en vaatwasmachine. Alle tellers voor nutsvoorzieningen zijn individueel. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging. 

Concreet 


Volledig gerenoveerd instapklaar modern appartement. Door de centrale ligging midden op de Ijzerenleen kan je optimaal genieten van alles wat Mechelen te bieden heeft. 
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing, enkele zonnepanelen, centrale verwarming en heeft een leuk terras. Lage gemeenschappelijke kosten omdat er geen lift is in het gebouw.

Provisie gemeenschappelijke kosten: 45 euro per maand.
Gemeenschappelijke fietsenstalling binnen inbegrepen.

Aarzel niet en plan vandaag uw bezoek zelf in via de knop "maak een afspraak" op onze website ImmoSIR.be of bel ons op 015 65 50 05.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1/10/2023

(Vg - Wche - Gvkr - Gvv)

Fotogallerij

IJzerenleen 31 3de, 2800 Mechelen

> 10 km > 100 km > 1000 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv