Berchemlei 85 | 2140 Antwerpen

Succesvol verhuurd

Neen

2

1

100 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 2

Badkamers 1

WC 1

Woonkamer 30m²

Keuken geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas

Tuin Neen

Tuin oppervlakte NvT

Terras Ja

Terras oppervlakte 2m²

Orientatie noordwesten

EPC 184

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt --

Gebied --

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en goed gelegen appartement in een rustige buurt, vlakbij de autostrade en het station van Berchem? Dan is dit bijzondere appartement misschien wel exact wat je zoekt. Het is is gelegen in een rustige straat en is voorzien van alle comfort en zeeën aan ruimte.  Ideaal voor thuiswerkers of zij die gewoon houden van veel ruimte die je kan inrichten naar believen (denk aan mancave, kantoorruimte, opnamestudio, gameroom,...).

Indeling

Op de tweede verdieping van deze kleinschalige residentie kom je binnen via een ruime inkomhal.  Het appartement omvat een living, open keuken met koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser. Er is een grote slaapkamer en een grote polyvalente ruimte (kan gebruikt worden als tweede slaapkamer, bureau, eetplaats,... Ideaal voor thuiswerkers!) met terras en een badkamer met twee lavabo's en ruime inloopdouche. Er is een apart toilet, een aparte wasplaats en veel opbergmogelijkheden door ingemaakte kasten en twee bergingen.

Concreet 

Goed gelegen vlakbij de winkels, parkeergelegenheid voor de deur en op 1,5km van Berchem Station.Omdat er geen lift aanwezig is in het gebouw zijn er ook geen gemeenschappelijke kosten! CV op gas en dubbele beglazing.Aarzel niet en plan je bezoek vandaag nog in!Je kan je afspraak inplannen via onze website, www.immosir.be, via de knop 'Maak een afspraak' op de pandpaginaEPC 184 kWh/m2 jaar

Documenten

Fotogallerij

Berchemlei 85 1, 2140 Antwerpen

> 50 km > 2000 km > 250 km > 750 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv