IJzerenleen 21 | 2800 Mechelen

Succesvol verkocht

Neen

1

1

70.36 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 1

Badkamers 1

WC 1

Woonkamer 33.99m²

Keuken VS volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Neen

Tuin oppervlakte NvT

Terras Ja

Terras oppervlakte 5.34m²

Orientatie zuidoosten

EPC --

Bouwjaar 2022

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Beschrijving

Modern appartement op TOPlocatie


Dit topappartement is gelegen achter een authentieke gevel op de prachtige Ijzerenleen in het centrum van Mechelen. Het appartement werd smaakvol gerenoveerd en voorzien van alle moderne comfort. De ramen van de leefkamer bieden uitzicht op de mooie gevels van de IJzerenleen én de prachtige toren. 
Door de ligging ben je vlakbij winkels, restaurants heb je echt alles binnen handbereik. Fantastisch appartement voor wie wil wonen of investeren in Mechelen.

Indeling 


Via de trap kom je binnen in dit gezellige appartement. Het appartement omvat: inkomhal, living met mooie open keuken en skylight waardoor er veel lichtinval is, badkamer met douche, apart toilet, 1 slaapkamer, berging en terras. De keuken is volledig ingericht met o.a. oven, inductie kookplaat, koelkast en vaatwasmachine. Alle tellers voor nutsvoorzieningen zijn individueel. Het appartement beschikt ook over een gemeenschappelijke fietsenberging. 

Concreet 


Volledig gerenoveerd instapklaar modern appartement. Door de centrale ligging midden op de Ijzerenleen kan je optimaal genieten van alles wat Mechelen te bieden heeft. 
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming en heeft een terras. E-peil wordt geraamd op 81. Lage gemeenschappelijke kosten omdat er geen lift is in het gebouw. Bovendien ook laag KI (692).

Kortom: super leuk appartement om zelf te wonen of als investering. 

Aarzel niet en plan vandaag uw bezoek zelf in via de knop "maak een afspraak" op onze website ImmoSIR.be of bel ons op 015 65 50 05.

(Vg - Wche - Gvkr - Gvv)

Documenten

Fotogallerij

IJzerenleen 21 301, 2800 Mechelen

> 10 km > 100 km > 1000 km

Dicht bij:

Winkels

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv